Beautiful bags van NICOLE LEE U.S.A.

 

Met de Nicole Lee USA tassen hoeft een vrouw niet meer te kiezen tussen functionaliteit en mode. Het unieke tassenmerk heeft vanaf de introductie in 2004 in Hollywood een enorme groei doorgemaakt. In Los Angeles werd het merk met open armen ontvangen door consument en pers, en Nicole Lee is uitgegroeid tot hét tassenmerk van Californië. In de jaren die hierop volgden, veroverde het merk steeds meer landen over de gehele wereld, van Azië tot Europa.
 
Het designteam, onder leiding van Suzy Han, reist 6 maanden per jaar door Europa en Azië op zoek naar artistieke inspiratie. Suzy Han is in staat om, geholpen door haar multiculturele achtergrond, kleuren en materialen te combineren tot vernieuwende en hoogwaardige creaties. Door de vooruitstrevende ontwerpen tilt Nicole Lee de wereld van de modetassen naar een totaal nieuw niveau.
 
Met de unieke ontwerpen en “funky” details slaagt Nicole Lee er elk seizoen in collecties te creëren, die steeds weer aansluiten bij het nieuwste modebeeld. De collecties zijn stuk voor stuk geïnspireerd door verschillende culturen en bovenal door vrouwen. De tassen hebben een mooie uitstraling en zijn ook nog eens multifunctioneel. Kijk voor meer informatie op: www.nicoleleeusa.nl

Reacties