FREYA ACTIVE, sneller, harder, beter


Sneller, harder, beter. Welke sport je ook beoefent, je werkt altijd naar het volgende niveau toe. Freya Active helpt je hierbij. Een sportbeha met een soft cup, die voor stevige ondersteuning zorgt. Deze serie is ontworpen met een dubbele laag in de cup, die door loopt naar de schouderbandjes toe. Deze laag zorgt ervoor dat de borsten minimaal bewegen. De brede en platte schouderbandjes zorgen er ook voor dat de sportbeha ten alle tijde op de plaats blijft zitten.

Bij de nieuwe Freya Active lijn is veel aandacht besteed aan de comfort van de sportbeha’s. De haak en oog zijn goed bedekt, hierdoor heb je geen last van kleine irritaties op je rug. Freya Active is gemaakt van stoffen die ervoor zorgen dat geurtjes geneutraliseerd worden bij hoge inspanningen. Zo blijf je fris en kun je lekker door sporten.

De Freya Active collectie is in verschillende kleuren te verkrijgen. Kijk voor meer informatie en inspiratie op de website: www.freyalingerie.com of op de blog www.freyalingerie.com/blog/

Reacties