Have yourself a FREYA Christmas!


Verwen jezelf deze kerst met lingerie, van plunge BH’s tot longline BH’s en van shorts tot suspenders – Geniet van perfect passende lingerie!
Zie er dit feestelijke seizoen sensationeel uit met de lingerieset ‘Lyla’,  welke op de vorm van één van de beste verkopende bustehouders van Freya is gebaseerd - de ‘Arabella’. Een glinsterend steentje op het strikje voegt een beetje glam toe. ‘Lyla’ straalt zelfvertrouwen uit en met de onweerstaanbare suspender belt creëer je een killer look! ‘Lyla’ is verkrijgbaar in de maten 65-85, C-J cup. Maak je look af met een brief, short of luxury thong.
 

 
Door ‘Taylor’s’ sophisticated styling is het een perfect cadeau deze kerst. Draag de voorgevormde strapless BH met een mooie party dress, of de plunge BH met een laag uitgesneden truitje. Omdat de setjes geen naadjes hebben zijn ze onzichtbaar onder de kleding. De ‘Taylor’ collection is verkrijgbaar in 60-85 B-GG cup.






‘Edina’ introduceert een longline BH bij Freya’s lingerie collectie. De BH heeft een zachte padding voor vorm en support. De Etnische monogramprint en kanten details zorgen voor een sophisticated look. ‘Edina’ is een mooi cadeau voor onder de kerstboom. De ‘Edina’ stijl is ook verkrijgbaar in Freya Lounge! De longline BH is verkrijgbaar in de maten 65-85 C-G cup.

Voor meer informatie en inspiratie, ga naar de vernieuwde website van FREYA!
 

 

Reacties