NIEUW in de showroom: nü by staff-woman

Een rijke, rustige look 

De vrouw die nü by staff-woman draagt is creatief, origineel en stijlbewust. Een kolfje naar de hand van dit Deense lifestyle merk. De aardse elementen vormden de inspiratiebron voor de mooie prints, golvende vormen, materialen met reliëf, breisels met grove steken en borduursels. Dat alles in natuurlijke en zachte kleurtonen vintage rose, stone blue, violet, crème, zand, taupe en mooie grijs accenten.

Nü by staff brengt vernieuwing maar ook rust en eenvoud. Sterk zijn de jurkjes, over­gooiers en loose fit tuniekjes, die met een smalle of juist krachtige riem en een mooi bewerkte shawl heel persoonlijk gestyled kunnen worden. De wijde harembroeken met bijzondere prints of borduur en een stevige wassing blijven ook dit seizoen populair. Prima te stylen met een mooi aansluitende top, bewerkte gilet en korte casual of suède blazer.

Extra support biedt nü by staff-woman aan Afrikaanse vrouwen voor hun hand­gemaakte sieraden van been, hout en steen. Met de verkoop draagt de nü by staff vrouw bij aan de levenskwaliteit van deze vrouwen en hun familie op het Afrikaanse continent.

Ga voor meer informatie naar: www.nubystaff.nlwww.nu-woman.dk

Reacties