FREYA redt het regenwoud!

Freya lanceert haar eerste collectie zwemkleding die helpt het regenwoud te redden.

Lingerie -en badkledingmerk Freya heeft haar eerste collectie gelanceerd, die helpt het regenwoud te redden. Freya’s nieuwe badpakken en tankini sets bevatten materiaal van de SensitivEcoSystem® van Eurojersey, een bedrijf dat eraan werkt om de aarde en haar omgeving te beschermen met de World Land Trust.



Met elk Freya zwempak of tankini set wordt er een halve meter Atlantisch regenwoud gered. Met nog maar 7% Atlantisch regenwoud over, probeert SensitivEcoSystem® dit regenwoud en de dieren die hierin wonen te redden. Het Atlantische regenwoud is het thuisadres van een aantal bedreigde diersoorten, onder andere de Jaguar.

De eco-vriendelijke badkleding is verkrijgbaar in stylish zwart met rode details en mocha met aqua accenten. De badkleding droogt snel en kan tegen chloor. 

Freya’s nieuwe badpakken en tankini’s hebben een kruis op de rug en geven extra ondersteuning door de sport-bh constructie binnenin, met zachte comfortabele cups.

Het zwempak is verkrijgbaar in de maten 65C tot 90H en de tankini is verkrijgbaar tot en met maat 85H, met een bijpassende short in de maten XS tot XL. Ga voor meer informatie en de gehele Freya collectie naar www.freyalingerie.com

Reacties