Vernieuwde website Boots and Woods!


Vandaag is de nieuwe website van Boots & Woods gelanceerd. De webwinkel is nu ook klaar voor het buitenland. In 2012 gaat de vernieuwing verder:  in februari opent het merk een Duitse webwinkel en in maart een Deense webwinkel.

De consument merkt in het begin nog weinig van de vernieuwde website, omdat de veranderingen voornamelijk in de software plaatsvinden. De look and feel van de website blijft hetzelfde, om de klant het ‘thuisgevoel’ van de Boots & Woods te blijven geven.

www.bootsandwoods.nl wordt iedere keer weer aangevuld met nieuwe gadgets en belevingen. Zo blijft het interessant om de website regelmatig te bezoeken. “Wij staan open voor ideeën”, aldus Boots & Woods. Is er nog iets wat ontbreekt op de website of wat beter kan? Laat het gerust weten.

Met deze software vernieuwing is Boots & Woods klaar om een aantal exclusief geselecteerde winkels van laarzen te voorzien. “Met de winkeliers zullen we nu in staat zijn zeer aantrekkelijke ‘joint promotions’ te voeren.” Ga voor meer informatie naar www.bootsandwoods.nl

Reacties