BOMBA FOR GIRLS, omdat geen dag hetzelfde is!

De BOMBA FOR GIRLS collectie voor zomer 2012 is bomvol kleur. Vrolijke hippe meiden van 2 tot 12 kunnen zich deze zomer verheugen op een BOMBA FOR GIRLS collectie met veel details en een overdaad aan zwierige stoffen. Prachtige dessins worden eindeloos gecombineerd met veel kleur en vrolijke prints. Dit geeft de collectie een zinderende zomerse touch!


De kleur roze is in veel soorten door de hele collectie heen te vinden: zowel licht, knal als mélange. Deze lieve kleur wordt afgewisseld met een stoer donkerblauw, een hippe taupe, zomers geel en turkoois. Hierdoor ontstaat een vrolijke zomercollectie die je doet verlangen naar de zon.

In de garderobekast van de Bomba Girl bevindt zich een verzameling stoere jasjes, zwierige jurkjes, kekke shirtjes, hippe jumpsuits, gypsie rokjes en trendy broeken. Elke collectie wordt met dezelfde zorg in afwerking, kwaliteit en met oog voor detail gerealiseerd. Door te spelen met prints, dessins en kleuren kun je de collectie eindeloos mix en matchen. Voor elke gelegenheid is er een BOMBA FOR GIRLS  outfit samen te stellen. Of dit nu eigenwijs, stoer, lief, stylish of frivool is. Elke stijl is mogelijk, want een Bomba meisje wil variëren, omdat geen dag hetzelfde is. Kijk voor meer informatie en de gehele zomercollectie op www.bombaforgirls.nl

Reacties