ELLE Style Awards 2012

Gisteravond vonden weer de ELLE Style Awards plaats. Het mooie decor van de Awards was dit keer het Amsterdamse Scheepvaartmuseum. Thema van de avond: The Roaring Twenties. Een fantastisch thema, aansluitend bij de laatste catwalktrends.

Matthijs van Nieuwkerk presenteerde deze avond op een manier zoals we van hem gewend zijn, rap van tong. We kregen de shows te zien van Maaike, Ekatrina en Dineke. Iedere stylist gaf haar eigen invulling aan het thema. Vanwege originaliteit en een collectie met wow-effect, heeft Maaike Staal de Stylist Award gewonnen! Gefeliciteerd! De Personal Style Award is gewonnen door het model Valentijn de Hingh. De jury heeft haar niet alleen gekozen vanwege haar persoonlijke stijl, maar ook vanwege haar eigen persoonlijkheid.

Dit jaar waren er twee publieksprijzen te vergeven. De gast met de mooiste outfit, Belle of the Ball, is fotograaf David Koppelaar geworden. Zijn geheim? Drie rokjes van de Zara over elkaar heen. Nieuw dit jaar was de prijs voor het mooiste kapsel, de Hair Styling Award, deze is gewonnen door fotograaf Marieke van der Velden.

Na al deze uitreikingen was het tijd voor de after party. Volg de 'cigarette girls' en je kwam in een nieuwe ruimte waar, geheel in stijl natuurlijk, de DJ er een groot feest van maakte!

Reacties