Nieuwe website GARCIA JEANS

Vandaag lanceert GARCIA JEANS officieel haar nieuwe website: www.garciajeans.com, ontworpen door GuiltyPeople.

De vernieuwde merkpositionering en de consument zijn het uitgangspunt voor de keuzes die gemaakt zijn bij het opzetten van deze nieuwe website. www.garciajeans.com sluit nauw aan bij de nieuwe strategie van GARCIA, het merk gaat naar het volgende niveau door het toevoegen van ‘share buttons’ naar Facebook, Twitter en YouTube.

De huidige consument verwacht een 360 graden online experience en hierbij speelt Social een steeds belangrijkere en centrale rol. De nieuwste technieken zijn toegepast om een toegankelijke experience rondom de collectie te realiseren. De consument beleeft optimaal het GARCIA gevoel. GARCIA integreert de blog en de laatste video’s. Daarnaast is het lookbook van de huidige collectie is te zien. In de toekomst nemen ze de consument ook mee door het hele proces van design en productie.

De kracht van de verschillende social networks is zoveel mogelijk geïntegreerd. Social is toegepast door het sharen van de collectie, zodat geïnspireerde consumenten eenvoudig hun ervaring met het eigen netwerk kunnen delen. De volgende stap is de webshop, welke over een half jaar gelanceerd wordt. De consument kan dan vanuit inspiratie direct overgaan tot online aankopen.

Ga voor meer informatie naar www.garciajeans.com of like GARCIA op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws: www.facebook.com/Garcia-Jeans-Official

Reacties