NÖR lente/zomer 2012

De heldere kleuren en lichte materialen van NÖR weerspiegelen het stralende Noorden. Deze mode is puur en subtiel maar ook onvoorspelbaar en dat maakt de NÖR look komende zomer zo speciaal. Het is kleding die licht en optimisme uitstraalt en waarin je gezien wilt worden.
 
NÖR heeft pit en een bewuste sportieve of chique uitstraling. De perfect vrouwelijke look wordt bereikt met subtiele details, ingetogen kleuren, vloeiende en natuurlijke materialen en een weergaloze snit.  In NÖR krijgt iedere vrouw een prachtig silhouet dat snel een maatje slanker oogt. En welke vrouw wil dat nu niet?

De passie van de Deense ontwerpster Kirsten Nör zie je in elk mode item terug. Zij ontwerpt met een enorme drive, zoals ze alles in haar leven doet. Kleding ontwerpen doet ze haar hele leven al voor zichzelf, authentiek en oorspronkelijk. Pas op latere leeftijd heeft zij daarvan haar beroep gemaakt.
  
Ik ga nooit blind uit van trends en modevoorschriften, maar van wat een vrouw flatteert, zeker als ze geen tiener meer is of een maatje toeneemt. Mijn kleding moet mooi zijn, zich goed laten combineren en je moet er lang van kunnen genieten.“

Iets wat je graag draagt, wil je ook lang blijven dragen. Daarom zijn de ontwerpen van NÖR bewust tijdloos chic en leeftijdloos.

Extra speciaal wordt het voor wie een NÖR kledingstuk draagt met het embleem Stars for life’’ eraan gehecht. Met de verkoop van deze kledingstukken draagt NÖR bij aan de strijd tegen kanker bij kinderen en jongeren. De Deense kankerstichting is vergelijkbaar met Pink Ribbon hier. www.bodewes.nl

Reacties