UNIEKE FASHION VIDEO GARCIA JEANS!


GARCIA JEANS EN CLIPFORCE LANCEREN ALS EERSTE WERELDWIJD UNIEKE FASHION VIDEO VAN FALL WINTER ’12 COLLECTIE

GARCIA JEANS is wereldwijd het eerste merk in de mode-industrie dat gebruikt maakt van een zeer innovatieve videotechniek; TimeSlice ook wel bekend als BulletTime.  Deze manier van filmen en monteren levert de meest waanzinnige beelden op!



Op 9 januari vond in de Maassilo in Rotterdam de Garcia Fall Winter 2012 Fashion Show  plaats. De show is op een unieke manier vastgelegd. Er zijn dertig GoPro HD-camera’s gebruikt, opgesteld op een speciaal hiervoor ontworpen rig. Samen met  Clipforce Webvideo Productions creëerde Garcia Jeans deze opstelling om de complete  fashion show in de Maassilo te filmen.



Met deze innovatieve techniek is het mogelijk om een videobeeld vast te zetten  en vervolgens met de dertig camera’s rondom het model heen te schieten. Dit geeft de kijker  een uniek “matrix effect”, ook wel “bullet-time effect” genoemd. Garcia Jeans nodigt op deze  manier de kijker uit om midden op de catwalk mee te kijken, een unieke ervaring met veel  wow-effect!


De stellage met camera’s is indrukwekkend om te zien. Garcia Jeans is wereldwijd het eerste merk uit de mode-industrie dat gebruikt maakt van deze innovatieve manier van filmen. Het “bullet-time effect” is meerdere malen te zien in de Garcia Movies.


Via onderstaande link zijn de behind-the-scenes video en de Garcia Jeans fall / winter  fashion show te bekijken. 
 

Garcia Fall Winter 12/13 Fashion Show - making of the 'Bullet Time' shooting:
Garcia Fall Winter 12/13 Fashion Show:
Garcia Fall Winter 12/13 Fashion Show Teens:

Reacties