GOOISCHE FRUTSELS!

GooischeFrutsels is de merknaam van de kleurrijke en vrolijke sieradenlijn van Ingrid Schuringa. GF is het eerste merk die een volledig op elkaar afgestemde lijn van sieraden en accessoires voor kinderen in alle leeftijden op de markt brengt. Van haarlinten en armbandjes, tot kettinkjes, haarclips, shawls en riemen. Alle elementen van de GF collectie worden door Ingrid zelf ontworpen en vervolgens met de hand gemaakt in Nederland.

Omdat geen enkel kind hetzelfde is zijn ook de sieraden uit de GF collectie allemaal uniek. Het merk biedt een complete en op elkaar afgestemde lijn van accessoires zodat ieder kind, van jong tot oud, met zijn eigen inzicht en creativiteit kan combineren. Ieder origineel sieraad is herkenbaar aan een eigen zilveren bedel met het GF logo en een Swarowski Kristal, wat het snel herkenbaar maakt als zijnde GF design.

Ingrid brengt vier lifestyle series binnen haar collectie; een glitter&glamour serie, een stoere western serie met bedeltjes van paarden en hoefijzers, een communie serie met de wat luxere materialen en een “ik hou van Holland”-serie in rood wit en blauw. Ook de jongens worden goed vertegenwoordigd bij GF. Voor de kleine mannen zijn er diverse kettingen en armbanden.

Nieuw en bijzonder in de collectie zijn de stoere en vrolijke tassen en armbanden gemaakt van gerecyclede jeans. De tassen en armbanden worden wederom volledig met de hand gemaakt waardoor deze ook stuk voor stuk uniek en persoonlijk zijn.

In antwoord op de steeds groeiende vraag naar sieraden en accessoires voor de moeders van de GF fans is er tenslotte ook een vrouwencollectie van GooischeFrutsels op de markt gebracht. Deze collectie bevat elegant stoere sieraden en accessoires die onder de naam “Fashion jewellery with personality” door GF op de markt worden gebracht. Ga voor meer informatie en inspiratie naar: www.gooischefrutsels.nl

Reacties