MERRELL Chameleon Arc 2 Vivid

Dit voorjaar introduceert Merrell de Chameleon Arc 2 Vivid. De Chameleon is de ideale schoen voor hiking. De vernieuwde Merrell Chameleon Vivid staat voor flexibiliteit en comfort. Daarnaast is Vivid niet alleen een goed ventilerende wandelschoen, maar biedt hij ook extra bescherming tijdens de wandeltocht. Een in de zool verwerkte plaatconstructie voorkomt dat scherpe voorwerpen door de zool heen prikken. Bovendien zorgt deze toepassing voor extra stabiliteit. Zo kunt u met een gerust hart aan de wandeltocht beginnen.

Deze lichtgewicht schoen is speciaal voor vrouwen ontworpen. In de zool is gebruik gemaakt van Qform technologie. Dit is een soft zone die voor extra comfort en demping zorgt. Alle dames schoenen van Merrell hebben deze techniek in de zool.

Doordat de hiel van de schoen smaller is wordt de voet steviger verankerd. Hierdoor is Chameleon Vivid geschikt voor middelgrote tot lange wandeltochten.

Merrell Chameleon Vivid geeft je het vertrouwen voor heel veel wandelplezier. Laat je niet tegenhouden door aangelegde paden, maar ontdek het onbekende terrein met Merrell! www.merrell.nl

Reacties