MUY MALO komt met BEACHWEAR-collectie


Tja, nog even en het is zover. Muy Malo levert weer een bikini-collectie uit! Nu de sneeuw verdwenen is en het ijs in water is verandert maakt Muy Malo zich op voor de zomer!
Muy Malo leverde zomer 2010 voor het laatst een beachwear-lijn uit. Het succes was verrassend en na een jaar afwezigheid is Muy Malo dan nu weer terug met een hele leuke kleurrijke beachwear-lijn. Het design-team reisde speciaal voor deze collectie af naar het zonnige Ibiza en deed daar veel inspiratie op.
Natuurlijk nemen de bikini’s een prominente plaats in. Maar in deze collectie ook vernieuwende T-shirts, jurkjes en shorts. Bijzonder aan de bikini’s is niet alleen het kleurgebruik maar ook de mix van materialen en accessoires. Deze mix zorgt voor een geheel nieuw, maar ook overduidelijk Muy Malo handschriftbeeld. Zo zijn er zilveren bikini’s of bikini’s met schelpen en met Hawaï prints.
De bikini’s zijn er vanaf € 39,95 en zijn bij een beperkt aantal Muy Malo dealers verkrijgbaar. Vanaf eind februari is de gehele BEACHWEAR-collectie verkrijgbaar.

Reacties