Stijlvol op reis met de CARLTON DUNE

Nieuw bij Carlton is de stijlvolle Carlton Dune. Deze koffer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo kun je een koffer uitzoeken die perfect aansluit bij jouw stijl. Carlton heeft voor ieder wat wils!

Deze harde koffer bestaat uit 100% polycarbonaat. Het gegolfde ontwerp zorgt voor extra stevigheid. Hierdoor is de koffer beter bestand tegen buigen en tegen druk van alle kanten. Tegelijkertijd is deze koffer extra licht. De Carlton Dune is voorzien van ‘TouchNGo’ vier wielen. Deze lichtgewicht wielen zorgen voor uitstekend rolgemak. Alle koffers hebben TSA sloten die zijn goedgekeurd door de Amerikaanse douane.

De Dune is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. De champagnekleurige variant heeft een matte finish, evenals de donkergrijze Dune. Er zijn ook vier kleuren met een spiegelende finish: caribbean blue, magenta, canary en rosso.

De Carlton Dune is er in vier afmetingen: 55 cm, 67 cm en 79 cm. Voor iedere reis is er een Carlton Dune! www.carltontravelgoods.com

Reacties