Buitenspeeldag met GIOIA MONDO

13 Juni is het weer zover: Nationale Buitenspeeldag! Waar kunnen kinderen nou fijner in buitenspelen dan in de Suitables van Gioia Mondo. Deze pakken zijn zo ontworpen dat je kind lekker buiten kan ravotten, zonder beperkt te worden in zijn of haar bewegingsvrijheid.

Neem bijvoorbeeld de Explorer collectie. Deze zijn gemaakt van de sterkste materialen en beschikken over waterdichte kniestukken. De binnenkant is heerlijk zacht door de fleece stof die je kids ook lekker warm houdt.  Kortom het perfecte pak om in de plassen mee te stampen en hutten te bouwen!

Ook de Perform pakken zijn ideaal om buiten te spelen. Door de zachte stof kunnen kinderen er lekker in rennen en bewegen.

De Suitables collectie bestaan verder uit de Relax en de Create. De Relax is bedoeld om na al dat buitenspelen lekker onderuitgezakt op de bank bij te komen. De Create is het pak om lekker in te knutselen en te knoeien.

De Suitable collectie is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. De Explore kost 89,95 euro, de Relax kost 69,95 euro en de Perform en de Create kosten beide 59,95 euro.


De pakken zijn er voor kinderen van drie tot en met acht jaar oud. Ze zijn verkrijgbaar in winkels en in de webwinkel: www.gioiamondo.com

13 juni heeft Gioioa Mondo een webkorting van 20% op alle pakken!

Reacties