Love the loafers van BOOTS AND WOODS

Loafers zijn dé zomerschoenen van dit jaar. De loafers van Boots&Woods hebben een klassieke uitstraling. Ze passen bij iedere outfit, van een zomers jurkje tot een mooie broek. Verwen je garderobe én je voeten met de nieuwe collectie van Boots&Woods.

Gooi je torenhoge pumps aan de kant en ga dit seizoen voor de fashionable platte en comfortabele loafers. Ze geven je outfit een stoere touch. De Boots&Woods loafers zijn vervaardigd van soepel leer, lakleer of suède. Ook het voetbed is voorzien van zacht leer, wat een heel prettig draagcomfort biedt.

Boots&Woods heeft loafers in verschillende modellen en kleuren. Zo is er de Pina Metal, een glimmende loafer in zilver metallic. Het model Selva heeft een sierlijk leren strikje op de neus. De Ariana is een loafer van lakleer met speelse kwastjes op de voorkant. Tenslotte heeft Boots&Woods de Randa in haar collectie, deze sportieve loafers zijn voorzien van een originele rubberen-noppen-zool.

De prijzen van de loafers liggen tussen de €119,00 en €129,00. Kijk voor meer informatie en de exclusieve webshop op www.bootsandwoods.nl

Reacties