Fijne Moederdag met FREYA!

13 Mei is het Moederdag. Freya heeft hiervoor de perfecte lounge outfit. Het uitgangspunt van Moederdag is dat moeders op deze dag niks hoeven te doen. Hier wil je als moeder natuurlijk een gemakkelijke outfit voor aan. Lekker uitslapen, ontbijt op bed krijgen en genieten met het hele gezin.

De lounge collectie van Freya heeft twee lijnen; Gracie en Edina. Beide lijnen bestaan uit een leuk jurkje, een loungebroek en een longsleeve. De kleding uit de lijn ‘Gracie’ is verkrijgbaar in zwart met een kanten randje. ‘Edina’ is verkrijgbaar in zwart of in grijs met een leuk printje.

Freya weet dat één maat nooit iedereen past. Daarom biedt Freya de mogelijkheid om loungewear te kopen die zowel bij je borsten net zo goed past als bij de rest van je lichaam. De jurkjes en de longsleeves zijn verkrijgbaar in de maten XS tot en met L. Daarnaast kun je kiezen uit een medium cup (B-DD) of een grotere cup (E-G). Hierdoor sluit het jurkje of de longsleeve altijd goed aan. In de cups zit extra ondersteuning verwerkt, zodat het niet nodig is er een bh onder te dragen.

Freya maakt je Moederdag compleet met de Edina van Freya voor maar €54,95. Kijk voor meer informatie op: www.freyalingerie.com

Reacties