MERRELL Barefoot Pace Glove

Hardloopschoenen van Merrell Barefoot geven je alle voordelen van barefoot running, ze geven deze sport een andere dimensie. Je hebt optimaal contact met de ondergrond en hierdoor ook meer gevoel. Daarnaast ga je lichtvoetiger lopen en krijg je een natuurlijke zachtere landing. Het lopen met Merrell Barefoot geeft je een positieve beleving, werkt herstellend en kan blessures voorkomen.

De Merrell Barefoot Pace Glove is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. De Pace Glove biedt alle bescherming tegen de ondergrond die je nodig hebt en heeft tegelijkertijd een ultra-lichtgewichte bovenkant die perfect aansluit. De achterkant van de hiel is verstevigd met synthetisch leer wat voor goede stabiliteit zorgt. Merrell maakt gebruik van het Omni-Fit veter systeem, waardoor de schoen perfect past. De Pace Glove heeft een Vibram Trail Glove zool en 0 mm heel drop. Hierdoor maak je optimaal contact met de ondergrond en ren je met meer gevoel.

De Pace Glove is er in zes mooie kleuren, van zwart tot turquoise of roze en kost € 109,99. Kijk voor meer informatie op www.merrell.nl

Reacties