Vrolijk de zomer in met NICOLE LEE!

Met de BEGA Boston bag van Nicole Lee USA straal je deze zomer. De tas is voorzien van een leuk patchwork vakantie tafereel, waardoor je gelijk in een vakantiestemming komt. Deze Nicole Lee is verkrijgbaar in drie zomerse kleuren; oranje, mosterdgeel en sky-blue. Met deze tas val je zeker op, op de terrasjes!

De BEGA Boston bag heeft een dubbel handvat en is gemaakt van goede kwaliteit kunstleer. De tas sluit met een ritssluiting en heeft een handig achtervak, ook met ritssluiting. De Nicole Lee heeft verschillende binnenvakken voor onder andere een telefoon. Ook heeft de tas een extra schouderband waardoor je de tas makkelijk om je schouder kan dragen. De binnenvoering is van nylon en heeft een vrolijke cartoonprint.

De collectie van Nicole Lee is met grote zorg, creativiteit en passie voor vrouwen ontworpen. De tassen van Nicole Lee zijn uniek, functioneel en betaalbaar. Daardoor hoeft een vrouw nooit meer twee seizoenen met dezelfde tas te lopen. Kiezen tussen functionaliteit of mode is ook niet meer nodig, een Nicole Lee tas heeft het allebei!

De afmetingen van de BEGA Boston bag zijn: 31 x 22 x 16 cm. De tas is verkrijgbaar voor slechts € 79,99. Kijk voor meer informatie op www.nicoleleeusa.nl.

Reacties