ANDREA MONTELPARE & BUMPER footwear for kids!


Nieuw bij The X-Factor: Andrea Montelpare en Bumper! Twee authentieke schoenenmerken voor kids. Andrea Montelpare en Bumber worden in hartje Italië geproduceerd. Kinderschoenen vol met persoonlijkheid. Een creatieve en coole benadering voor kids fashion.

Andrea Montelpare is brutaal en speciaal voor kinderen. Handgemaakt van ruwe materialen. Het succesvolle merk ontdekt de laatste trends en verwerkt ze in stijlvolle details en modellen. Andrea Montelpare weet goed hoe ze de creaties uniek maken, het is pure luxe voor de kinderen.

Door uitgesproken ideeën en passie, drukt deze kids footwear zich wereldwijd uit in de hoge segmenten. Naast Andrea Montelpare, wordt ook het merk Bumper gemaakt. Vol met een eigen identiteit. Er is oog voor iedere bijzonderheid, zoals stoere studs of verschillende soorten leer in een model. Bumper toont een nauw verband tussen stijl en comfort.

High end kinderschoenen, al sinds 1993 ambachtelijk vervaardigd in Fermo Italië, waar vele Italiaanse schoenen gemaakt worden. Ze geven aandacht aan alle details, met dank aan de meester schoenmakers met jarenlange ervaring en behendigheid.

Ga voor meer informatie naar: www.andreamontelpare.com

Reacties