ZECCHINO D’ORO

ONE OF THE BESTE EXPRESSIONS OF CHILDREN’S FOOTWEAR!

Nieuw bij The X-Factor: Zecchino d’Oro. Een schoenenmerk speciaal voor kinderen, volledig gemaakt in Italië. Zecchino d’Oro staat voor stijl, creativiteit, rijkelijk kleurgebruik en materialen van uitzonderlijke kwaliteit. Alle schoenen worden met de hand gemaakt door de ambachtsman met een enorme passie voor het vak.

Al jaren bewaart Italië ‘t geheim van het produceren van de mooiste schoenen ter wereld. Midden in het hart van dit schoenenparadijs, ligt in de regio Marche het dorpje Monte San Giusto. Het was in 1960, het jaar waarin Pasquale Bisconti, een ambachtsman met veel fantasie, een daad van liefde uitvoerde. Samen met zijn zakenpartner besloot hij zijn grootste droom te realiseren. In een bescheiden werkplaats onder het huis, gebruikten ze hun waardevolle ervaring en grote enthousiasme voor het vak. Uur na uur, dag na dag, brachten ze kleine meesterwerken tot leven – een oneindig aantal aan lieve kleine schoentjes voor kinderen. Een voor een zijn ze met de hand gemaakt. Zeer mooi en comfortabel. Ieder stuk is ontworpen om het kind dat ze draagt plezier te geven!

Zecchino d’Oro legt de nadruk op kwaliteit, echtheid en een enorme erfenis aan persoonlijke ervaring. Door de jaren heen is het bedrijf beetje bij beetje gegroeid. Onder leiding van Cinzia Biscontie, is de toewijding en nauwgezetheid van de twee originele partners inmiddels uitgeroeid in een wereldwijd, toonaangevend bedrijf welke schoenen distribueert naar de beste speciaalzaken toe.

In de uitgebreide collectie zien we verfijnde, elegante stijlen. Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige materialen zoals leer en huiden voor de bovendelen en voeringen, en leder of rubber voor de zolen. Dit alles voor het absolute comfort, vrijheid en de natuurlijkheid die de kindervoeten verdienen.

Ga voor meer informatie en inspiratie naar: www.zecchinodoro.it

Reacties