Blue, so Blue by GARCIA JEANS!

Er was eens… Midden in het Amsterdamse Bos kleurde het gisterenavond blauw tussen de bomen. Blue, so blue. Er vond een prachtig GARCIA JEANS Sprookje plaats, wat eindigde in een feestelijk festival!

Het was even zoeken in het bos. Maar ruim vierhonderd internationale GARCIA gasten mochten bij de Spring Summer 2013 presentatie in het Amsterdamse Bos aanwezig zijn. Een ware belevenis! Er werden toffe GARCIA shades uitgedeeld, blauw en met het nieuwe logo.

Via vrolijk verlichtte paden kwam men als eerste bij een verhoogde open ruimte uit. In het midden liep de catwalk, met daaromheen gezellige picknickbanken -en tafels met heerlijke hapjes. Dit alles om de bomen heen. Zo kwam het voor dat er midden door de catwalk een grote boom stak. Spectaculair om te zien!

Louk van de Sanden  opende de avond. Hij wenst ons vooral veel gezelligheid toe, dat we maar mochten genieten van deze mooie beleving! Na een heerlijk bordje tapas liepen we achter de catwalk door. Hier bevond zich een compleet nieuwe wereld. De collecties zaten verstopt tussen de bomen.  Zo waren er boomhutten genaamd MIRROR HOUSE,  VOYEUR, BOUDOIR, BIRDS DEN en tenslotte een route langs de grond genaamd DENIM FRAMES. Al deze mooie namen presenteerden de Spring Summer 2013 collecties voor Men, Woman, Boys & Girls.

Verwonderd  van al het moois liepen we weer terug naar de picknickbankjes toe. Het werd al donker en de band stopte met spelen. Tijd voor de Fashion Show. Zoals altijd een groot spektakel. De modellen kwamen uit verschillende richtingen en toonden de complete collectie. Van Junior tot aan de Adults.

We zagen heel veel verschillende jeans looks. Maar er werd ook ruim met kleur en verschillende stoffen gespeeld. De mannen droegen bijvoorbeeld transparante capes en jassen, waarvan alleen de naden een diep blauwe kleur hadden. Zo was er een enorme transparant blauwe jurk, die prachtig over de catwalk heen zweefde. En mijn favoriete item: de rok met pailletten, deze liep van donker naar lichtblauw. Prachtig!

Met trots sloot het designteam van GARCIA de show af en Berndt de Wit wees ons op een nog te ontdekken stukje bos, waar de after party begon.  Langs het bospad – welke verlicht werd met strengen peertjes – kwamen we bij het GARCIA festival terrein uit. Hier stonden gekleurde tenten met een lounge, DJ en de bar.  Gezellig tussen alle fijne gasten toasten we op de fantastische avond!

Onze complimenten GARCIA, het was een waar Blue, so blue Sprookjesfeest!

Reacties