GARCIA KEEPS YOU WARM


Garcia is klaar voor koude dagen. Met haar uitgebreide Fall/Winter 2012 jassencollectie biedt zij een verrassende serie in- en outdoor jackets. Voor ieder moment de perfecte coat. Klassiekers met een eigentijdse twist, innovatieve materiaalkeuzes en stijlvolle doch stoere details. Laat de winter maar komen!



Of er nu een gure herfstwind waait of de sneeuwvlokken in razend tempo naar beneden dwarrelen, Garcia heeft de jas die bij ieder seizoen past. Dunnere coats voor het begin van de herfst of dikke, comfortabele winterjassen voor extra warmte tijdens ijskoude dagen. Zowel de mannen- als vrouwencollectie bestaat uit twintig unieke ontwerpen.



Een keuze maken uit Garcia’s vrouwencollectie jassen is geen gemakkelijke opgave. Bestsellers van het afgelopen seizoen zijn in een nieuw en nog hipper jasje gestoken. Zo hebben de Aviator en lammy coat een mooie, leren afwerking gekregen in de vorm van subtiele details. Ook het stoere baseball jack is voorzien van een leather look, in combinatie met een wollen body. Hetgeen ons brengt op de absolute must-have van dit seizoen: de rode, wollen houtje-touwtjesjas met denim piping. Een onconventionele materiaalcombinatie die Garcia op het lijf is geschreven. Ook bij de indoor jassen zetten de originele materiaalkeuzes door en matcht een mouwloos bontjasje prima met een lookalike bikerjack. Aanvullend daarop brengt Garcia dit seizoen een ware primeur: de real leather jacket, een getailleerd, leren jasje met stoere motorinvloeden en een vrouwelijke pasvorm. Warme, wollen coats en jassen met echt dons maken de winterlook compleet.

Kijken we naar de Garcia-man, dan laat die zich deze Fall/Winter leiden door drie kernwaarden: covering, comfort en insulation, oftewel jassen die warm houden en heerlijk zitten. Ook nu zien we dat bestsellers van vorige winter getransformeerd zijn tot nieuwe must-haves. Met het ruige, Italiaanse land als grootste inspiratiebron zien we de wollen jas terugkeren in verschillende modellen. Van het sportieve baseball jack, de p-coat (piloten coat) tot een moderne trenchcoat. 





Opvallend is dat Garcia bij een aantal jassen uit haar mannen- en vrouwencollectie gebruik heeft gemaakt van gecoat katoen, een materiaal dat waterafstotend werkt en zeer functioneel is tijdens de herfst- en wintermaanden.   



Garcia

Een merk met karakter. Zoekt het avontuur en de grenzen op in de wereld van betaalbare mode. Haar mediterrane roots uiten zich in een ongekende passie voor vakmanschap en kwaliteit. Trendy, eigentijdse en inspirerende ontwerpen voor zelfverzekerde mannen, vrouwen en tieners die van het leven genieten. Met Garcia haal je het maximale uit je lifestyle. www.garciajeans.com.



Reacties