Perfect stijlvol met PYRENEX!


Een musthave in de winter is de perfecte jas die je tijdens het koude seizoen warm houdt. Met de Premiumcollectie van Pyrenex ga je chique maar zeker ook behaaglijk over straat.

De jassen en bodywarmers zijn allemaal even stijlvol. Deze winter speelt het exclusieve merk Pyrenex veel met goud. Dit is terug te zien in accenten op de schouders of de body’s. Het bijzondere design zorgt er voor dat je graag wegkruipt in de Premium jassen van Pyrenex!

De Premium collectie is een gedurfde collectie. De designer heeft hier volledig de vrije hand. Vanaf FW12 ontwerpt Alexandre Vauthier deze collecties. De Premium collectie bestaat uit jassen en bodywarmers voor zowel mannen als vrouwen.

Pyrenex gebruikt dons van ganzen en eenden die buiten in de Pyreneeën zijn opgegroeid, waardoor deze dons drie keer zo dik is als alle andere dons. Zij zijn de enige in de wereld die de ganzen en eenden in zo’n koud gebied buiten fokken. De collecties van Pyrenex worden gemaakt van deze dikke dons en zijn onder andere daarom van zulke goede en exclusieve kwaliteit.

De Pyrenex Premiumcollectie is verkrijgbaar vanaf €575,00. Kijk ook op www.pyrenex.com.

Reacties