Val op met FREYA

 Freya lingerie steelt de show met haar FW12 collectie, door middel van een serie eyecatching prints, gewaagde felle kleuren en meisjesachtige strikjes op de Padded Half Cup, Balcony, Plunge, Longline en Moulded BH stijlen.

 De mooie lingerieset Piper gaat voorop deze Herfst/Winter collectie. Zeker met de geliefde Long Line BH, verkrijgbaar in de maten 65-85 C-G. De subtiele bloemblaadjesprint met een Peach basis flatteert alle huidtinten. De zwarte strikken met polkadots geven deze set een Freya persoonlijkheid. Draag de Piper Long Line BH met de Short voor een 50’s pin-up look. Voor de Freya liefhebbers die op zoek zijn naar een sexy shape boven de G cup, is er de Piper Balcony BH in de maten 60-80 D-K.
 
Lingerie voor de grotere cupmaten wordt een stuk sexier met de Gem in China Blue. De Balcony BH is verkrijgbaar in de maten 60-85 D-J, 60-80 JJ-K. Het prachtige all-over borduurwerk geeft het blauwe pallet  een bescheiden eenvoud.

Voor iets meer lift is de Half Cup BH perfect met haar prachtig gedetailleerde bandjes, welke extra stevigheid bieden en de set een vintage look geven, verkrijgbaar tot een F cup. Maak deze look compleet  met een sexy Brazilian Brief, het nieuwste model in de Freya collectie. Draag voor een vleugje Freya chic de Gem Chemise en relax in stijl (XS-XL).
 
Ada geeft een rock randje aan de Herfst/Winter 2012 collectie. De op inkt geïnspireerde grafische tattoo print bevat een ‘Love Freya’ motief. Deze stijl is een hit onder de Freya fans! Het vlinder borduursel toont ook de zachtere kant van de Ada. De altijd zo flatterende Plunge BH biedt veel decolleté en vorm tot aan de H cup. De Ada lingerie set draag je met een Brief, Short of Thong om je het vertrouwen te geven te rocken met Freya.



Reacties