Lekker brutaal met ISI MINI!

Naast de eerder verschenen babycollectie met de prints van Margot Slingerland, heeft ISI MINI nu ook rompertjes, t-shirts en broekjes met brutale kreten. Deze nieuwe collectie draait om de stoute maar tegelijkertijd ook grappige teksten, zoals ''Ik ben stoer, stout en heel slim" en "I'm Dutch''.

De rompertjes en  shirtjes met broekjes zijn verkrijgbaar in twee maten, namelijk in maat 50/56 en 62/68 voor €17,95 (2 rompers of een broekje + shirtje). Een set van twee mutsjes zijn te verkrijgen voor €6,95, Door de extra drukknoopjes bij de schouder kunnen de truitjes gemakkelijk over het hoofd van je kindje. Ook de stof (95% katoen, 5% elasthane) geeft gemakkelijk mee door de combinatie van katoen en de kunstvezel elasthane, die bekend staat om zijn grote elastische rekbaarheid.

Deze nieuwe collectie is natuurlijk erg fijn voor je eigen kindje, maar ook ideaal als cadeau voor aanstaande moeders of in een kraampakket. Ga voor meer informatie naar www.isimini.nl, waar ze tevens een webshop hebben.

Reacties