GARCIA lanceert iPhone app!


Vanaf nu is GARCIA JEANS ook te vinden op de iPhone, iPad en iPodTouch. Het jeansmerk heeft een gloednieuwe jeans applicatie ontwikkelt: “Garcia denim lifestyle app”. Deze app is nu gratis te downloaden via: itunes.apple.com/us/app/garcia

Met deze app communiceert Garcia Jeans met haar publiek. Op deze manier is het mogelijk om de authentieke, karakteristieke Garcia denim producten en de southern lifestyle te laten zien. De “Garcia denim lifestyle app” is een totaal nieuwe beleving, welke denim en fashion als een lifestyle combineert. Deze beleving deelt Garcia door een unieke selectie aan Garcia branded content.
 
De “Garcia denim lifestyle app” is verdeeld in vijf secties: Collection, Denim, Stores, TV en About. 

1| Collection. Als gebruiker blijf je up to date met de laatste items uit de Garcia collectie. Deze sectie toont de men’s, women’s en teens collecties én geeft je een sneak preview van de collection’s fashion shows. Al deze beelden kun je ook nog eens uploaden naar Facebook en Twitter. 

2| Denim. De jeans sectie laat alle kwaliteit denim van Garcia zien en geeft het publiek de ware Italiaanse denim experience. Ook hier zijn alle beelden te uploaden naar Facebook en Twitter om jouw favoriete jeans aan je vrienden te laten zien.

3| Stores. De dichtstbijzijnde Garcia store vind je hier. Naast de locatie, toont deze app ook de contactgegevens van alle internationale stores en heeft deze sectie een route button naar iedere store toe. Het lokaliseren en navigeren is gemakkelijk met dank aan de interactieve kaart, welke laat zien waar jij bent ten opzichte van de dichtstbijzijnde Garcia stores.
 
4| TV. Hier bekijk je de denim heritage van het merk Garcia Jeans. In dit deel vind je fashion shows, backstage video’s en making of video’s van de fashion shows.

5| About. Garcia is het authentieke denmin brand met karakter voor relaxte en zelfverzekerde mannen, vrouwen en tieners die klaar zijn om zichzelf over te geven aan de Southern lifestyle vol plezier en opwinding. Deze sectie heeft ook een link naar de Garcia Jeans Facebook pagina toe.

Ga voor meer informatie en inspiratie naar www.garciajeans.com, like Garcia op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws: www.facebook.com/Garcia-Jeans-Official

OVER GARCIA JEANS

Het  merk Garcia ontstaat in 1977 wanneer het Nederlandse bedrijf Eurobrooks in zee gaat met het echtpaar Maurizio en Isabel Garcia. Het Italiaanse koppel maakte reeds enkel jaren jeansbroeken in hun kleine atelier in Urbania. De Hollandse zakelijkheid en het Italiaanse gevoel voor stijl blijken een succes.

Vandaag de dag wordt Garcia verkocht in 2.500 multibrand stores, meer dan 70 Shop-in-Shops, 200 Soft Shops, 25 monobrand winkels (in franchise) en tientallen online winkels. Garcia is inmiddels te vinden in 20 landen in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Garcia is een authentiek jeansmerk voor zelfverzekerde, relaxte mannen, vrouwen en tieners. De zuidelijke roots zijn nog steeds erg herkenbaar in de collecties en komen ook sterk tot uiting in de communicatie rond het merk.


Reacties