Luxe en elegantie in de reflex lijn van CARLTON

LUXE EN ELEGANTIE IN DE REFLEX LIJN VAN CARLTON

De nieuwe REFLEX collectie van Carlton is elegant, luxe en ultra licht. De koffers zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij de veeleisende reiziger. U mag dan ook wat verwachten van uw Carlton koffer. Zo maken ze gebruik van de lichtste materialen, stikken ze de naden extra goed en is er bijvoorbeeld ook gedacht aan je laptop. Hiervoor is een apart vak gecreƫerd, waarin de laptop tegelijkertijd beschermd wordt.

Aan de veiligheid is natuurlijk ook gedacht. Op alle tassen en koffers zit een TSA slot, wat ervoor zorgt dat uw tas veilig aankomt in de Verenigde Staten. En met het TSA cijferslot mag uw koffer altijd op slot, ook als u naar Amerika reist.  Mocht u de koffer toch kwijtraken, dan zit er een iTrack systeem op. Dit is een wereldwijd systeem om zoekgeraakte bagage terug te vinden door middel van een persoonlijk id. Dit id is gelinkt aan uw CARLTON tas, waarmee u de koffer terug traceert. Op de tassen en koffers heeft u vanaf de dag van de aankoop maar liefst vijf jaar garantie.

De kleinste REFLEX trolley heeft een lengte van 55 centimeter, de grootste heeft een lengte van 78 centimeter. U heeft de 55 centimeter REFLEX trolley al in huis voor 79 euro, oplopend tot 109 euro voor de grootste trolley van 78 centimeter. De koffers zijn verkrijgbaar in de kleuren claret (zie foto), violet en zwart.

Zo gaat u niet alleen stijlvol maar ook functioneel en veilig op vakantie. Ga voor meer informatie naar: www.carltontravelgoods.com

Reacties