Winterkriebels met STEPPIN' OUT!

Steppin’ Out doet onze kledingkasten kriebelen om deze te vullen met de nieuwste collecties. Goede kwaliteit en luxe stoffen staan voorop bij Steppin’ Out. Zo zien we onder andere rijke breisels, luxe lamswol en rijkelijk uitgevoerde jasjes. Daarnaast staat het merk bekend om haar huiskamergevoel in de shops. Winkelmedewerkers benaderen u persoonlijk. Ze staan klaar om u onder het genot van een drankje te voorzien van een fijne wintergarderobe.

Het merk maakt gebruik van hun Engels- Amerikaanse stijl, variërend van comfortabele vrijetijdskleding tot feestelijke items. Zakelijk chic in de mooiste colberts of comfortabel loungen in de heerlijke hoodies. Voor elke gelegenheid is er een passend kledingstuk. Steppin’ Out is er voor iedereen, van de student tot aan de alumnus, van jong tot oud. 

Naast de warme wintertinten maakt Steppin’ Out gebruik van frisse kleuren zoals diep blauw, donker turkoois, warm rood en herfst geel. Uw garderobe blijft zo ook kleurrijk in de winter.

De colbert is verkrijgbaar voor €199,95, de pauwen sjaal voor €89,95, de hoodie voor €79,95, en het wikkelvest voor €109,95,

Steppin’ Out verkoopt naast haar eigen merken en Thelma & Louise nu ook Blue Denim Lodge en Blonde nr. 8. De collecties zijn aangevuld met prachtige shawls van Moment by Moment.

Ga voor meer informatie en de webshop naar: www.steppinout.nl Like Steppin’ Out op Facebook of volg het merk op Pinterest.

Tags FW12: turkoois, luxe, kwaliteit, rijke breisels, Steppin’ Out, huiskamer gevoel, wintergarderobe, warm rood.

Reacties