Zevende Hemel met BOOTS&WOODS!

Voor dit najaar heeft Boots&Woods weer schitterende modellen gemaakt, waar u comfortabel en elegant de dag mee doorkomt. Een prachtige laars is bijvoorbeeld de Selma, welke in de warme kleuren Bronce en  Marron is uitgevoerd. 

De Selma laars is over de gehele leest gestikt en gemaakt van gelooid kalfsleer. Een bijpassende gesp op de enkel geeft de boots een stoere en hippe look. De laars is flexibel en zorgt ervoor dat u er de hele dag op kunt lopen, zonder moe te worden. Nog een bijkomend pluspunt is dat de Selma een heerlijk comfortabel voetbed biedt, waardoor uw voeten zich in de zevende hemel bevinden. Met het instapmodel Selma loopt u er het hele seizoen heerlijk bij.

De laars Selma van Boots&Woods is verkrijgbaar voor €269,00 in de maten 36 tot en met 42. Kijk voor meer informatie op: www.bootsandwoods.nl.

Aandacht en kwaliteit voor het product staat bij Boots&Woods centraal. De handgemaakte laarzen uit Spanje worden van natuurlijke materialen gemaakt, zoals huiden van kalf, rund en geit.

Reacties