BULAGGI® Spring|Summer 2013 'Continental Beauty'

High fashion geïnspireerd op thema's Candyland, Natureland en Artland

BULAGGI® presenteert haar Spring|Summer 2013 collectie 'Continental Beauty'. Drie bijzondere landen vormen de hoofdthema's voor de collectie: 'Candyland' met fifties invloeden, vrouwelijke elegantie en pastelkleuren, 'Natureland' vol tropische kleuren, reptielprints en natuurlijke materialen, en 'Artland' waarin grafische prints, witnuances, metallics en strakke belijningen de hoofdrol spelen. De thema's inspireerden tot een bruisende, high fashion collectie, waarin opnieuw een collectie unieke leisure bags en partybags is opgenomen.
Candyland, Natureland en Artland

De thema's Candyland, Natureland en Artland belichamen wat BULAGGI® betreft de drie meest inspirerende stromingen in de Spring|Summer 2013 mode. Candyland biedt tassen in alle kleuren van de regenboog, met als contrast een vleugje zwart, wit, grijs of beige. De materialen variëren van glanzend lak en stevig lederlook tot reptielprints, kant en satijn. Natureland brengt tassen in intense kleuren, snakeprints met een tropisch tintje, lizard en croco, franjes en fraaie etnische dessins in veelal soepele materialen. Artland inspireert tot strakke belijningen, 3D-effecten, zwart, nude en vele witnuances, waarbij contrastkleuren als geel, kobalt, smaragd, oranje en neon de witten nog witter doen lijken. De materialen zijn onder meer metallic, lak, lederlook, croco en zelfs transparante kunststof. Sluitingen en details zijn dit seizoen uitgevoerd in light gold, antique brass, shiny nickel en gun metal.

Eyecatchers: neon, metallics, bloemen en buckets

Neon is dit seizoen een echte eyecatcher en bij BULAGGI® in vele modellen terug te vinden: subtiel als stiksel of rits, als gewaagde contrastkleur in colourblocking en als complete shopper in roze, oranje of geel. Ook metallics vallen dit seizoen op en zorgen voor een elegante én eigenzinnige look. Ze zijn verwerkt als klein accent, maar ook in brede stroken en als gevlochten body. Een derde eyecatcher is een leuke serie buckets in diverse afmetingen, gemaakt van soepel PU en gevoerd met stof. Een koord zorgt ervoor dat ze goed afsluitbaar zijn. Tenslotte biedt BULAGGI® opnieuw een uniek bloemendesign, onder meer verwerkt in modellen van glad lederlook met contrasterende klep en piping, en met gevlochten body en een trimming van reptiel.

Party Bags

Elk seizoen stelt BULAGGI® een compleet nieuwe collectie partybags samen. Dit seizoen zijn in de collectie onder meer snake, lak, satijn en PU terug te vinden, qua kleur en stijl helemaal passend binnen de thema's Candyland, Natureland en Artland. De modellen variëren van kleine boxjes tot grote enveloppen en vallen op door colour- en material blocking, een bamboe beugel of ander elegant accent.

Leisure Bags

Dit seizoen presenteert BULAGGI® opnieuw een unieke collectie Leisure Bags in vele nieuwe modellen. De tassen vallen op door grafische- en tropische prints, etnische dessins en vrolijke bloemen, hier en daar afgezet met kleurige kraaltjes en pailletten. Veel tassen zijn voorzien van een bijpassende sjaal, zwierige tassel of mooi houten ornament. Nieuw dit seizoen zijn de nylon leisure bags, luxueus afgewerkt met PU en met veelkleurig gestreepte zijkanten, compleet met bijpassend etui.

De Spring|Summer 2013 collectie 'Continental Beauty' is leverbaar vanaf begin december 2012.  Ga voor meer informatie naar: www.bulaggi.com

ARWA BV | BULAGGI®

ARWA BV is gespecialiseerd in modieuze damestassen en accessoires en verkoopt deze onder de merknaam BULAGGI®. BULAGGI® producten zijn in Europa verkrijgbaar in met name de betere lederwaren -en schoenenzaken, boetieks, parfumeriewinkels en in de accessoires -en damesmodezaken. ARWA BV brengt vier keer per jaar een BULAGGI® collectie uit en onderscheidt zich in de markt door een unieke, korte levertijd. Vanaf de eerste week van december wordt de Spring|Summer collectie uitgeleverd en vanaf de eerste week van juli de Autumn|Winter collectie. In aanvulling op deze collecties presenteert ARWA twee BULAGGI® Flash! collecties. Alle collecties zijn uit voorraad leverbaar.

Reacties