Nieuw bij The X-Factor: OKIMONO!

Met trots presenteren wij u het exclusieve Limited Editions merk Okimono! Een merk gedreven door design. Okimono maakt eco-vriendelijke en eerlijke shirts van een hoge kwaliteit. Ieder T-shirt is uniek, want ze komen in een strikt gelimiteerde serie van 100 individueel genummerde shirts. Allemaal met een iconisch kunstwerk als print.

Okimono, onze historie.

2008. Aan de zoektocht naar een uniek designshirt leek geen einde te komen. Wij, jong van geest, houden van T-shirts. Waar we niet van houden zijn shirts die vol staan met merknamen en melige grappen. Is het dan zo moeilijk om een fair shirt te produceren, met daarop een grafisch verantwoorde print met een kleine twist?!

We gingen de uitdaging aan en met wat hulp van creatieve vrienden is Okimono geboren. Een design gedreven merk van hoge kwaliteit. We maken gebruik van originele kunstwerken van vormgevers, illustratoren, kunstenaars en een verdwaalde houtsnijder. We zien de shirts als de katoenen reproductie van het oorspronkelijke ontwerp. Ieder shirt is dan ook individueel genummerd op de achterzijde en wordt in een strikt gelimiteerde serie van 100 stuks uitgebracht. Heel gebruikelijk in de kunst, maar heel bijzonder in de mode.


2010.
Okimono opent zijn eerste flagship store in het Modekwartier van Arnhem. Deze winkel maakt de beleving compleet. De slimme display systemen, de unieke manier van verpakken in transparante kokers en de bijzondere shirts maken het een match made in heaven. Okimono meer dan een kledingmerk, het is een lifestyle brand dat kunst, design, fashion en muziek combineert met bewust consumeren. Gevoed door een collectief aan getalenteerde individuen die streven naar unieke en iconische designs, werkt Okimono samen met een groeiende diversiteit aan artiesten. De shirts draag je met trots, zowel op als naast het podium.

2012. Okimono presenteert de Okimono World Series, klaar om over de gehele wereld verkocht te worden. Premium eerlijke kleding, met de klassieke en nieuwe Okimono designs. Wederom beschikbaar als Limited Editions. Doordat de grenzen tussen mode en kunst vervagen, blijft Okimono echt unieke shirts produceren voor mannen die geven om grafische vormgeving en moeder aarde.

Okimono T-shirts zijn verkrijgbaar vanaf €44,99. Ga voor meer informatie naar: www.okimono.nl of like ons via: www.facebook.com/okimono.nl

Reacties