WILD ZOMER 2013

DENKEND AAN HOLLAND …
... dan ziet WILD brede rivieren traag door oneindig laagland gaan.

Deze zomer blijft WILD lekker thuis! Speciaal voor de kleine thuisblijvers & de grote hardwerkers zoekt WILD voor Zomer 2013 inspiratie in de Hollandse natuur. De paden op en de lanen in, maar dan voor de verandering in het Groene Hart en niet de oerwouden van Peru. WILD life van eigen bodem: ganzen, koeien, meeuwen, klaprozen, veldbloemen, ranonkels… need we say more?!

De zomercollectie van WILD geeft kinderen in 2013 een luchtige kijk op de Nederlandse Zomer: aardse tinten gecombineerd met hemelse pastels en gematcht met vrolijke WILDe prints. Denk bijvoorbeeld oranjerood & grasgroen met kaki & zachtgeel en fluorescerend oranje als accentkleur. Net zo fel als de snavel van de gans of het goud van de goudvis!

Met WILD kun je deze zomer letterlijk van top tot teen uit de voeten. De collectie begint bij vrolijke zomerschoentjes, eindigt bij zomerhoedjes en omvat alles daartussen: broekjes, rokjes, shorts, jurkjes, shirts, topjes, vestjes en jasjes.

Ga voor meer informatie en inspiratie naar www.wild.eu en like WILD ook op Facebook.

WILD: to share & to show nature…

WILD (®2006) maakt comfortabele kleding voor jongens en meisjes vanaf maat 86/92 tot en met maat 158/164. WILD is vooral herkenbaar aan zachte, met fotoprint bedrukte stoffen. Het Nederlandse label heet niet voor niets WILD: voor de prints wordt letterlijk naar de natuur om ons heen gekeken. Want hoe ongelofelijk mooi is deze wereld van bloemen, planten & dieren? Dat is wat WILD kinderen hoopt te laten zien, dat is waar WILD warm van wordt!

Reacties