BRITISH KNIGHTS SS13

Met een scala aan schoenen en sneakers in stijlvolle en kleurrijke ontwerpen, is British Knights zeer trots u de nieuwste Spring|Summer 2013 collectie te presenteren! Er is een grote variëteit aan hoge en lage sneakers, gemixt met leuke zomerstijlen. Iedere Britsh Knights schoen weerspiegelt een unieke stijl, die uw individualiteit belichaamt. BK heeft street style voor iedereen! Kies een ontwerp die uw BK persoonlijkheid uitstraalt naar de rest van de wereld toe.

Geschiedenis
De geschiedenis van BK gaat terug tot de vroege jaren tachtig. British Knights werd gelanceerd door een in New York gevestigde sportschoenen groothandel, als modieus alternatief voor de grotere ‘performance’ sportmerken. BK onderscheidt zichzelf door zijn eigen karakter en was de eerste die een commercial maakte, welke wereldwijd via muziekkanaal MTV werd uitgezonden. De grootste hit was met nummer 1 Amerikaanse rapper MC Hammer – U Can’t Touch This!

Filosofie
British Knights, it’s a lifestyle! Het huidige imago is gerelateerd aan BK’s trotse verleden. Ze gaan door met het creëren van kwalitatieve collecties, welke compleet op te laatste trends zijn gericht. BK ontwerpt ‘cutting edge’ collecties waarbij het hoofdthema altijd street ware blijft, gebaseerd op de meest populaire ‘extreme sports’.

Hoogtepunten
British Knights blijft zichzelf naar een hoger niveau duwen. Ze zijn gestart als een onbekend bedrijf in New York en inmiddels uitgeroeid tot een wereldwijd beroemd merk. Kwaliteit, originaliteit en stijl zijn de fundamenten van BK’s glorieuze verleden en van  het huidige succes. Ze dagen de toekomst uit tot een groter en breder scala aan British Knights footwear.

British Knights – Choose Change! Ga voor meer informatie en inspiratie naar: www.bkfootwear.com
Blijf up to date via Facebook: www.facebook.com/Official.BK.Fanpage.

Reacties