MUY MALO SS13


Voetjes van de vloer met Muy Malo!  

De Spring Summer collectie van Muy Malo heeft zich laten inspireren door verschillende dansinvloeden en bestaat dan ook uit drie “dansvloeren”.

DISCO
De disco collectie bestaat uit sterke kleuren met glittereffecten en veel glimmende materialen. Gebleekt denim, luxe vesten en gebreide kleding. Mix and Match met deze collectie. Allemaal krachtige kleuren zoals blauw, koraal, goud en “diamant”. Reik deze zomer naar de sterren met Disco!

TANGO & HIP-HOP
Trek je dansschoenen aan voor de Argentijnse Tango! Deze collectie is geïnspireerd door de Tango en de Hiphop. Rokken van verschillende materialen en prints, verschillende truien, ook hier is het weer een Mix and Match. Er zijn fancy topjes met diverse prints, extra grote poncho’s en skinny jeans in een worker stijl. Het kleurgebruik is verschillend; van zwart-witte stippen tot felle kleuren zoals geel, rood en blauw.

CHARLSTON/ROCK
De laatste dansstijl van Muy Malo is de Charlston/Rock. Deze collectie bestaat uit vele jurken en rokken geïnspireerd door de jaren ‘20 uit de vorige eeuw. Dit alles aangezet met parels, kralen en studs. Felle pastels, glimmende metalic sweats en een ajours knit. De gehele lijn wordt gecombineerd met veel accessoires waardoor de collectie een geheel eigen uitstraling krijgt.

Drie thema’s uit drie verschillende periodes. Elk item is zo ontworpen dat de kleuren in iedere collectie terugkomen. Zo kan er het gehele seizoen gemakkelijk gecombineerd worden met alle lijnen! Dat wordt dus dansend de zomer in met Muy Malo! Ga voor meer informatie naar: www.muymalo.nl.

Reacties