BULAGGI® Summer Flash!

Metallics, studs, kant, royale weekender en 'het snoepje van BULAGGI®'
BULAGGI® Summer Flash! veelzijdige mix van high fashion trends


Metallics, studs en kant zijn dé high fashion trends in de gloednieuwe, kleurrijke Flash! Summer 2013 collectie van BULAGGI®. Het label bewijst hiermee opnieuw dat het snel kan inspelen op de vraag vanuit de branche. In de Flash! brengt BULAGGI® onder meer een royale weekender, soepele buidels, populaire shoppers, pastel colorblocking en een snufje neon. Leuke eyecatcher: het 'snoepje van BULAGGI®', een bun in vier kleuren met speelse stippenprint in lak materiaal.


Metallics, studs en kant
Op speciaal verzoek vanuit de branche biedt BULAGGI® veel variatie in metallics in de Summer 2013 Flash!. Opvallende metallic accenten in champagne, zilver en tin zijn verwerkt in diverse modellen en in een serie met een strakke moderne look en metalen fittings. Studs beleven een comeback en zijn al veel te zien in de Summer 2013 schoenencollecties. Daarbij past een tas waarop studs zijn verwerkt in een trendy stervorm. Ook kant is belangrijk en wordt bij BULAGGI® op eigenzinnige wijze verwerkt in een opvallende contrastkleur op diverse modellen.


Snoepje van BULAGGI en royale weekender
Het 'snoepje van BULAGGI®' is een bun in speelse lak stippenprint, afgewerkt met een
contrasterend rood randje. Een absolute eyecatcher die zeker niet mag ontbreken in de collectie van echte fashionista's. De tas is uitgevoerd in lak en is beschikbaar in vier kleurvariaties. Musthave: een weekender in luipaardprint. Een supervrouwelijke, praktische en ruime tas die toch licht is in gewicht. Ideaal dus voor een heerlijk weekendje weg.


Blijvend populair: de shopper en colorblocking
De hippe shopper met oren blijft zeer geliefd. Daarom brengt BULAGGI® twee nieuwe variaties in dit thema. Wie van chic en vrouwelijk houdt, gaat voor een tas in pastel colorblocking, uitgevoerd in luxe materiaal, met een klep in crunchy lak en croco trimming. Ook neon zien we terug in enkele modellen in de Flash!, verwerkt in een zipper en sleutelhanger.


Vrijwel alle modellen in de BULAGGI® Flash! collectie zijn voorzien van een extra schouderriem. De Flash! is leverbaar vanaf medio maart 2013. Van de collectie verschijnt alleen een online folder.

Like BULAGGI® via Facebook of volg via Twitter.

Reacties