WILD gaat zwemmen!

Voor de zomer van 2013 komt WILD met een fantastische swimwear collectie! Een hippe triangel bikini bijvoorbeeld, uitgevoerd in verschillende prints of neon oranje, om extra ‘wild’ op het strand te stralen. De bandjes van het topje zijn verstelbaar, zo passen ze ieder meisje en kun je zwemmend de zomer door!

Meisjes kunnen naast de bikini ook kiezen voor een fifties style badpak of een roaring twenties badbak. Allebei de badpakken hebben een gevoerd voorpand. Het model roaring twenties is extra bijzonder door de korte pijpjes en de laag uitgesneden rug. De jongens gaan in stijl de zomer in met een retromodel zwembroek of juist een baggy zwemshort. Alle modellen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende WILD prints.

De complete swimwear collectie van WILD is sun-proof. De bikini en baggy zwembroek zijn verkrijgbaar vanaf maat 98/104 tot en met maat 158/164. De badpakken en het retromodel zwembroek zijn verkrijgbaar in maat 86/92 tot en met maat 158/164. Ga voor meer informatie en inspiratie naar: www.wild.eu of like WILD op Facebook: www.facebook.com/wildkidswear

Reacties