FREYA | Fighting Fit or Fighting the Bulge?

De zomer komt er weer aan en dat betekend weer lekker het strand op. Ben jij nog niet fanatiek aan het sporten, maar wil je dit wel? Maak je geen zorgen want Freya Active helpt jou hierbij!

Freya Active biedt jou de best verkochte sportbeha die verkoelt, kalmeert en jou ondersteunt tijdens het sporten. Het merk biedt jou nu de tweede kans om jezelf een zomerbody te geven!


Vol trots presenteren wij de Freya Active Sports performance kit, deze innovatieve collectie biedt een stijlvolle en sportieve tanktop met een ingebouwde Freya Active sportbeha. De top heeft ook een racer back met gevoerde schouderbanden voor extra comfort, verkrijgbaar in de maten 60 tot 2xXL. Zowel de sport top en capri broek hebben het unieke voordeel van polygiene technologie, die ervoor zorgt dat de geur van bacteriën en schimmels worden gestopt. Dit betekent dat je langer kan trainen en minder vaak je kit hoeft te wassen een droom voor elke drukke vrouw!

Freya Active is nu verkrijgbaar tot in maat K!
De collectie varieert in diverse kleuren van zwart, wit, beige, rood en blauw. Het non-comprimerende ontwerp van de beugels en soft cups ondersteunen de borsten zonder dat ze worden samengedrukt, hierdoor hebben de borsten een mooie vorm. De best verkochte beugel sportbeha is in een nog bredere maatserie verkrijgbaar, namelijk van D-K cup of de zachte cup in de maten C-H cup.




Wat je zou kunnen verbranden (gemiddeld):
  • Met een uur lang fitnessen 632 calorieën
  • Een uur lang Zumba 300 calorieën
  • Een uur lopen 300 calorieën

Zwemmen kan je lichaam in shape brengen, definiëren en versterken. Na 30 minuten zwemmen kan je al 300-500 calorieën verbranden. Maak een duik met de fantastische Freya Active Swim collectie met als perfecte partner de effectieve badpak of tankini van Freya. De zachte cups in het badpak houden je borsten op de plaats tijdens het slaan van je slag.

Een andere afslanktip: neem eens een bezoek bij de dichtsbijzijnde lingeriezaak voor een professioneel beha advies. Het dragen van een goed passende beha zorgt voor een goede lift en ondersteuning van de borsten, waardoor je taille meer vorm krijgt - dit toont ook een slanker silhouet. Je houding wordt actief verbeterd wanneer je borsten worden gelift, je rug wordt rechtgetrokken en dit zorgt er ook voor dat je slanker lijkt.

Ga voor meer informatie en inspiratie naar: www.freyalingerie.nl of like Freya op Facebook: Freya Lingerie & Swimwear Nederland.
 

Reacties