HUIT| Zomerse lingerie

Keer op keer komt het Franse lingeriemerk HUIT met een speelse, sexy lingeriecollectie. Dit gebeurt nu ook met de fleurige zomercollectie van 2013. HUIT maakt dit keer gebruik van vrolijke kleuren die zorgen voor een prachtige zomerse look.  

De comfortabele beha’s van HUIT zorgen voor een simpele uitstraling met een extra tintje. Van veraf lijkt de lingeriecollectie geheel natuurlijk, maar zodra je het in je handen hebt voel je de zachtheid van de materialen. Daarnaast is elk stuk lingerie bekleed met vrolijke printjes of chique borduursel.

HUIT geeft haar lingerie graag bijpassende namen. Zoals de tropische collectie PAVANE. Deze reeks lingerie zit vol met bloemen en de kleuren geel en bruin matchen prima bij elkaar.  

De speelse roze reeks OPUS zorgen voor een ondeugende look. De kleur roze weergeeft de zomerse look prima en je voelt je op en top vrouw.  

Voor de zondag kies je natuurlijk de lieve lichtblauwe reeks RHAPSODY. De perfecte zondag lingerie, het setje is licht van kleur en weergeeft de onschuldige kant van HUIT.
Ga voor meer informatie naar www.huit.com

Reacties