KROELIGAN voor de ruwe bolster blanke pit


Kroeligan is een nieuw merk in Nederland. Begonnen als een idee tussen vrienden op wintervakantie, opgepikt door ontwerper Peter van der Helm (www.petervanderhelm.com). Het zijn baby rompertjes tot XXXL voor grote mannen, met eenvoudigweg het woord Kroeligan op de voorkant. Kroeligan staat voor ruw en stoer, maar tegelijkertijd ook wel lief. Of te wel de ruwe bolster blanke pit.

Vrienden onderling lopen graag te koop met hun nieuwe shirts, want lief en stoer zijn is iets nieuws. Van voetbalsupporters tot huisvaders en moeders, van Dj's tot MC's en bekende Nederlanders.

Al gespot in de shirts zijn Ruben van der Meer, Dj Chuck, Psycko Dj, Dj Hrtz, Mc Joe, Mc Ruffian, Mc da TMC, hip-hop en breakdance dans groepjes, mensen bij de Gouden Loeki uitreiking op tv, in Tattoo shops en skate shops. De shirts blijken ook een dankbaar onderwerp voor fotografen en party updates.

Op de Facebook pagina www.facebook.com/kroeligan is het een gimmick dat foto's van klanten met gekocht shirt afgebeeld worden met een blokje voor de ogen.

De babyrompers zijn vanaf nu te bestellen via quasual.com Gezien het succes zullen andere maten en kleuren snel volgen.

Reacties