WILD loves vogels!

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat alle bloemen en beestjes naar buiten mogen vliegen! Dit geldt ook voor de zomercollectie van WILD. WILD is een uniek merk die gebruik maakt van Nederlands’ mooie natuur. Niet alleen is WILD trots op onze natuur, maar ook op onze vogels!

Zoals de vrolijke eenden sweater, deze lichtblauwe sweater bedrukt met eenden laat je vrolijk voor de dag komen. De zachte stof voelt prettig aan en hij heeft een perfecte pasvorm. Wat als blauw niet jouw lievelingskleur is? Er is dan gelukkig altijd nog genoeg keuze in collectie van WILD. Zo bestaat de collectie ook uit witte ganzen of stoere meeuwen. 

Vergeet niet om 12 mei 2013 vrij te laten in je agenda, want dan is er namelijk de Top-of-Holland Vogeldag. Deze dag bestaat uit de hele dag lang de leukste vogelsoorten spotten. Wie weet wordt jij wel gespot met je mooie WILD vogeltrui!

Eenden sweater €49.95 - Ganzenshirt €39,95 - Meeuwen T-shirt €39,95. De collectie is verkrijgbaar in maat 86/92 tot en met maat 158/164. Ga voor meer informatie en inspiratie naar: www.wild.eu of like WILD op Facebook:www.facebook.com/wildkidswear

Reacties