BOMBA ontwerpwedstrijd!


Schuilt er een kleine designer in jou? Grijp dan nu je kans en doe mee met de BOMBA Ontwerpwedstrijd!

Hoe kan ik mee doen? Wij geven jou dit witte shirt om helemaal naar wens in te vullen. Verf hem in jouw lievelingskleur, teken een mooie print of versier met gave applicaties. Alles is mogelijk! Laat jouw Bomba gevoel spreken.

Wat kun je winnen?
Bomba maakt een keuze uit alle inzendingen en kiest hier uit een top drie. Het ontwerp van de winnaar wordt ook daadwerkelijk geproduceerd in de nieuwste Zomer 2014 collectie. Hiermee heeft de winnaar eeuwige roem, ontvangt hij of zij het shirt in zijn eigen maat plus daarbij een setje om de outfit compleet te maken. De nummer twee en drie krijgen een mooie Bomba prijs. We reiken de prijzen uit tijdens een officieel moment bij ons op kantoor.

Wie mogen er mee doen?
Alle kleine creatievellingen tot en met 12 jaar. Stuur jouw ontwerp voor 24 mei naar:

Bomba BV
Tav Ontwerpwedstrijd
Vennestraat 11-s
2161 LE  Lisse

Vermeld hierbij je naam, adresgegevens, telefoonnummer, leeftijd en kledingmaat. Ook vinden wij het leuk te lezen wat jouw inspiratie is geweest om dit mooie shirt te maken.

Hou onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws over de BOMBA ONTWERPWEDSTRIJD. Natuurlijk mag je deze actie ook liken en delen met al je vriendinnen, zodat ook zij creatief aan de slag kunnen gaan!

Actievoorwaarden: Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Bomba BV kiest naar eigen inzicht een winnaar. Ook vervallen alle rechten op de ingezonden ontwerpen en is Bomba BV vrij om deze toe te passen in haar volgende collecties.

Reacties