LÉKUÉ | De broodbakvorm van Lékué: nu ben jij de warme bakker!

Lékué maakt van jou een meesterlijke warme bakker. In een handomdraai tover je voortaan zelfgemaakt vers gebakken brood op tafel.

Met de nieuwe broodbakvorm van Lékué is knapperig goudbruin brood zo gepiept. Wegen, kneden en bakken, je doet het allemaal met één en dezelfde tool.

Verser dan vers!
Alleen al de heerlijke geur van vers gebakken brood in huis. Wie één keer zelf brood gebakken heeft kan niet meer zonder. Je hoeft niet langer naar de bakker of winkel te rennen, je kan je recept helemaal aan je eigen wensen aanpassen en verser kan niet! De Lékué broodbakvorm schuift al deze voordelen in een wip naar voren. Je gebruikt de vorm om je brood in te wegen en te kneden. Vervolgens plaats je de vorm in de oven of magnetron.
Een heerlijk resultaat
De broodbakvorm is het nieuwste handige gadget van Lékué. Aan alles wordt gedacht! Bij het voorbereiden van het deeg gebruik je de broodbakvorm als een kom. Wanneer je hem in de oven plaatst vouw je de vorm om. Dankzij de openingen kan de hete lucht binnenin circuleren. Daardoor gaat je brood niet uitdrogen, maar krijg je wel  een mooie goudbruine korst. De siliconen vorm is bestand tegen temperaturen tot 220° en je kan hem zo vaak gebruiken als je zelf maar wil. 
Makkelijk en praktisch
Ingewikkelde dure broodbakmachines zijn voortaan verleden tijd. Met de broodbakvorm van Lékué doe je alles met één handig gadget. Je bespaart plaats in je kasten en je hoeft geen uren te schrobben. De siliconen wand laat resten deeg makkelijk los.  De Lékué broodbakvorm bevat als kers op de taart ook een handig receptenboekje om inspiratie op te doen.
En jij, bak jij je brood al zelf?
Adviesprijs :  35,90 EUR 

Lékué, uit Barcelona-Spanje, is marktleider op het gebied van creatie van producten in platinasilicone en biedt producten aan die gaan van taartvormen tot innoverende accessoires zoals stoommandjes of citroenpersen. Lékué is de eerste firma die platinasilicone voor culinair gebruik heeft toegepast. De voordelen van producten in platinasilicone zijn talrijk: het materiaal kleeft niet, het is bestand tegen zeer hoge (+260°C) en zeer lage (-60°C) temperaturen, het kan gemakkelijk gereinigd worden, het is reukloos, … Lékué biedt hoge kwaliteit aan en voert constant innovaties door op het gebied van materialen. Lékué wordt gekenmerkt door het aantrekkelijke en ergonomische aspect als ook voor het gebruiksgemak van haar producten.
 



 
 

Reacties