NO SLIPPY HAIR CLIPPY | Gestrikt en lief met Charlie-Tie!

Haarelastiekjes die niet uit je haren glijden? Kies voor Charlie-Tie. Deze simpele, maar toch charmante haarelastiekjes zijn nu een must!

De Charlie-Tie haarelastiekjes zijn perfect voor elke gelegenheid. Ze glijden niet uit je haren en laten hier ook geen deuken achter. Charlie-Tie kan je gebruiken als haarelastiek, maar ook als armband. Zo heb je een haarelastiek én armband in één! Super handig wanneer je in de zomer je haren wil opsteken, of in de avond los wil laten hangen. De Charlie-Tie is geschikt voor de hele dag.

Niet alleen is de Charlie-Tie gemaakt voor onze jonge meisjes, de elegante haarelastiek is ook geschikt voor de vrouwen onder ons. De haaraccessoire is comfortabel en makkelijk in het haar te brengen. Veel Hollywood sterren zijn hier ook mee gespot. Het haarelastiekje wordt vaak gebruikt als leuke accessoire.

De Charlie-Tie is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren en prints. Zo heb je voor elke gelegenheid de perfecte Charlie-Tie. Met een stralende kristallen kraal in diverse kleuren maak je jouw outfit helemaal compleet. Ga voor meer informatie naar:  www.charlie-tie.nl of neem een kijkje op: www.hairclippy.nl

Reacties