Fall winter 2013 CA’SHOTT

FALL WINTER 2013 CA’SHOTT

Dit najaar biedt Ca’Shott een zeer uitgebreide collectie van schoenen. Het design is vrij eenvoudig, maar toch exclusief door de moderne elementen die terug zijn te zien in de schoenen. De schoenen zijn voorzien van leer, textiel, suède, slangenprint en studs.







De grijze suède sneaker is aan de voorkant, achterkant en binnenkant voorzien van slangenprint. De sneaker is verkrijgbaar in de kleuren grijs, rood, geel en bruin. Verkoopprijs: € 129,95.








De zwarte lederen enkelaars met de unieke zijrits heeft een gespje aan de voorkant. Aan de zijkant van de laars zit een rits met daarin ronde studs. De enkelaars is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, grijs en donkergroen. Verkoopprijs: €189,95.

 




De bruine lederen enkelaars heeft een gespje aan de achterkant. De binnenkant van de schoen is bekleed met wol, zodat het de voeten ’s winters lekker warm houdt. Ook zorgt de crepezool van de enkellaars voor een prettig loopcomfort. De crepezool is momenteel erg hip. De enkellaars is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, grijs en donkergroen. Verkoopprijs:€ 149,95.





De donkerblauwe suède laars is comfortabel door de lage hak. De suède laars is verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart, donkergrijs, tabak en musk. Verkoopprijs: € 179,95.


Het Deense merk Ca’Shott staat voor ‘designed comfort’. Mode, stijl, design en comfort zijn dan ook de woorden waar Ca’Shott zich op richt. De schoenen zijn erg comfortabel en voorzien van een Deens design. Ca’Shott heeft schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Ca'Shott verwerkt veel natuurlijke materialen in zijn collectie, waardoor de collectie een authentieke 'look-and-feel' krijgt. Zo maakt Ca’Shott gebruik van Alpaca wollen voering, natuurlijke crepezolen, katoenen teddy-voering en natuurlijke leersoorten.


Ga voor meer informatie naar
www.cashott.dk.

Reacties