HET NIEUWE MERK VOOR EIGENWIJZE MEISJES: UNKK

 

UNKK is een heel fris, krachtig, vrolijk en toegankelijk merk. Ontwerpsters Nona en Ingrid hebben zich laten inspireren door hun eigen kindertijd in de jaren ’70. ‘Ik speel de wereld mooi’ is dan ook het thema. Meisjes die houden van spelen en niet bang zijn voor de wereld staan centraal.

 
Alle type meisjes kunnen zich identificeren met het merk. Zo heeft UNKK stoere broeken voor de tomboy-meisjes en gebreide jurkjes voor de meisje-meisjes. Het merk is heel uniek en onderscheidt zich van andere kledingmerken.

 
Bijgesloten afbeelding geeft exact aan waar het merk voor staat. In de kleding worden veel verschillende kleuren gebruikt waardoor elke dag een nieuwe UNKK outfit te combineren is. Meisjes voelen zich prettig in de kleding en kunnen zich er vrij in bewegen. Daarbij zit de kleding heel lekker en de prijs-kwaliteitverhouding is goed.                           

 
Nona van de Kerkhof en Ingrid Hurkmans hebben hun creatieve krachten gebundeld met als resultaat het kinderkledingmerk UNKK. In 2010 besloten zij om een gezamenlijke droom uit te laten komen: een kledinglijn oprichten voor eigenwijze meisjes van twee tot tien jaar oud.
 
De eerste UNKK collectie is verkrijgbaar vanaf September 2013 in de maten 92-140.

Ga voor meer informatie naar www.unkk.nl.

Reacties