NOPPIES EN ESPRIT MATERNITY BIJ THE X-FACTOR


Vanaf deze maand hebben Noppies, Noppies maternity en Esprit maternity zich toegevoegd bij The X Factor. De baby en positiekleding wordt vanuit de showroom uitgeleend. Het is vanaf nu ook mogelijk van deze merken beeldmateriaal bij The X-Factor aan te vragen.

Noppies
Met meer dan 20 jaar ervaring in circa 55 landen is Noppies dé specialist op het gebied van positie,  baby- en kinderkleding. Noppies, in 1991 gestart met één enkele jeanslijn voor zwangere vrouwen, is uitgegroeid tot  een internationaal gerenommeerd merk met een geweldige collectie seizoensitems,  een uitgebreide basis- en denimcollectie, prachtige bodyfashion en leuke kleding voor baby’s en kinderen tot en met maat 116. Vanuit het hoofdkantoor in Lelystad zet een team stylisten en ontwerpers zich continue in om de meest comfortabele en trendy collecties te creëren met een perfecte  pasvorm en superieure kwaliteit.


Esprit Maternity
Esprit is van mening dat het bij de zwangerschap erg belangrijk is om je persoonlijke look te behouden. Gelukkig worden de babybuiken niet meer verborgen onder wijde jurken en grote truien, maar wordt de vrouwelijkheid getoond. De zwangerschapsmode van Esprit zit comfortabel, is vrouwelijk en bekent kleur. Door de persoonlijke stijl is het mogelijk elke dag weer anders voor de dag te komen en tegelijkertijd de zekerheid dat sommige dingen nooit veranderen; je look.

 

Reacties