De Freya Deco 365 campagne gaat door – Toon ons jouw winter stijl!


De Freya Deco 365 campagne gaat door –

Toon ons jouw winter stijl!

Freya zit al 196 dagen in de Deco 365 campagne wat gevierd moet worden met Freya’s meest veelzijdige voorgevormde bh-collectie die bestaat uit vele verschillende stijlen die onder elke outfit kan worden gedragen! De wedstrijd gaat verder met de lancering van winter 2013 wij willen jouw stijl zien 
Of je nu de florale zomerse tinten kiest of in de herfsttinten stapt, de Deco Hatty collectie staat mooi onder elke outfit! De Deco Hatty in de kleur levendig altviool is een must have voor jouw nieuw seizoengarderobe. Verkrijgbaar in de maten: 32-38B,C  28-38D,DD,E,F,FF,G  28-36GG.Deco Honey is misschien wel de mooiste van de Freya collecties met de schattige ruches randen en knopen als detaillering. De opvallende  jade is een top trend voor herfst/winter en zal er geweldig uitzien onder chunky knits. Maak een prachtige cleavage met Deco Honey verkrijgbaar in de maten: 32-38B, C 28-38D,DD,E,F,FF,G 28-36GG.
Metallics zijn altijd een hit in de winter. Deco Charm schittert met de toevoeging van een fijne diamanten afwerking op de middenvoorkant van de ondersteunende bh. De kanten randen zijn van soft metalen weefsel en geeft een weelderige look op de Deco collectie. Bijpassend brief, short of string met de voorgevormde plunge bh is er in de maten: 32-38B,C  28-38D,DD,E,F,FF,G  28-36GG


Deco Shape biedt een mooie en functionele collectie met een vintage twist van een monochrome floraal deel dat de aandacht vestigt op het kleinste deel van je middel. De brief en gegoten slip (32-36” D-GG cup) hebben beiden een ongeëvenaarde verzachtende eigenschap wat zeker de strakke lijnen maken onder elke outfit. Bijpassend biedt Freya nog de  gevormde multiway bh (28-38” B-G G cup) met de hoog getailleerde brief (XS-2XL).

 
 
Ann-Marie Manley, hoofd marketing bij Freya zegt het volgende over de kwaliteit van Deco inzendingen tot nu toe: “We are thoroughly enjoying this campaign, and love to see the individual style of our Freya Fans all over the world! The quality of the entries has been fantastic and we definitely have some super stylish contenders for the main prize of a £1,000 shopping spree at the end of this year! We look forward to receiving many more this season.”
 

 

Reacties

Populaire posts