ULTIEME SMAAKSENSATIE MET DE KRUIDEN MORE VAN SANTA MARIA


ULTIEME SMAAKSENSATIE MET DE KRUIDEN MORE VAN SANTA MARIATijdens de kookworkshop kookte Tv kok Andrea van Lieshout, onder andere bekend van 24 Kitchen, een aantal heerlijke gerechten met een ultieme smaaksensatie. In alle gerechten werden de kruiden uit de More selectie van Santa Maria verwerkt. Niet alleen de smaak van de gerechten was uniek, ook de locatie "Grachtenattelier in Utrecht" was uniek en sfeervol.


Er zijn in Nederland negen spannende combinaties. Tijdens de kookworkshop zijn de kruiden Cacao & Chili, Orange Pepper, Teriyaki, Mango Curry, Chili & Lime als ook Wasabi & Sesame gebruikt. Ieder met zijn eigen smaakbeleving, kwamen de recepten op een heel hoog niveau in een eenvoudige beweging.
 
De More kruidenmixen van Santa Maria zijn er voor iedereen die durft te experimenteren.
 
De smaakcombinaties van de gerechten zijn een explosie van genot. Kunt u niet wachten om de recepten zelf uit te proberen? Vraag de kruiden en recepten aan bij Katjana (katjana@thexfactor.nl) of Caroliene (caroliene@thexfactor.nl).

 
De More kruidenmixen van Santa Maria zijn verkrijgbaar voor € 2,99 bij de Emté winkels in Nederland. Kijk voor meer informatie en culinaire inspiratie op www.santamariaworld.com/nl/. 

Reacties

Populaire posts